2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Iğdır İli Örnek Okul Rehberlik Çerçeve Planları (Rehber Öğretmeni/Psikolojik Danışmanı Olmayan Okullar İçin)

22.09.2023 813

2023-2024 eğitim öğretim yılı için bakanlığımızın belirlediği genel hedef "Psikolojik Sağlamlık", ilimizin belirlediği yerel hedef ise "Sınır Koyma" olarak kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda okullarında rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı olmayan okullarımız için fikir vermesi için örnek çerçeve planları hazırladık. Okullarınızın ihtiyaçları doğrultusunda yerel ve genel hedef çalışmalarını içeren okul rehberlik çerçeve programlarınızı hazırlamanız beklenmektedir.

Örnek Programlar

1- Okul Öncesi Kademesi Örnek Rehberlik Çerçeve Programı